Over Dijks Media

Dijks Media is een fotopersbureau dat gespecialiseerd is in sportfotografie. Door een groot netwerk en een goede samenwerking met sportfotografen in heel Nederland, is Dijks Media in staat de meest recente sportfoto's aan te bieden. Tevens is Dijks Media in het bezit van een eigen uitgebreid archief. In de beeldbank vindt u ruim 100.000 foto's in hoge resolutie.

Onze beeldbank is alleen toegankelijk voor professionele gebruikers. Geregistreerde klanten, met hun eigen login en wachtwoord, kunnen direct foto's in lage/hoge resolutie downloaden.

Dijks Media is aangesloten bij NSP / AIPS.Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.